Inspiration: Så hurtigt er udviklingen af udstyr gået i tandlæge-branchen

Vi lever lige nu i en tid, hvor der konstant er udvikling på markedet. Det kan være, at det også er noget, du selv har bidt mærke i. Der er mange brancher, hvor det er noget, man har mærket til. Det har man også inden for tandlægebranchen. Der er f.eks. stor forskel på, hvordan man fremstiller tandkroner i dag. Det kan du blive lidt klogere på i denne artikel.

 

Tandkronernes forandring

Det kan være, at du før har set de ”gamle” kroner, som nogle ældre mennesker har i deres mund? Det kan f.eks. være, at det er noget, som du har set på din mor eller far. Det er heldigvis ofte noget, som der ofte sidder langt tilbage i munden. Det kan dog godt være, at du har tænkt, at du aldrig håber, du skal have sådan en. Det kommer du heller ikke til. Det kan selvfølgelig godt være, at du bliver nødt til at få en tandkrone på et tidspunkt, men det kommer til at være en, der er meget mere diskret i det.

 

Flere får nye tænder

Du har måske også lagt mærke til, at det efterhånden er mere og mere normalt, at man får nye tænder? I dag er tandlæger nemlig blevet enormt dygtige til at lave falske tænder, der ser meget ud som de rigtige. Der er faktisk nogle, der får denne behandling – ikke fordi, at der er noget galt med deres tænder, men bare fordi de gerne vil have nogle lidt pænere tænder.

 

Få rettet tænder uden togskinner

Hvis du var en af dem, der var så uheldig, at du skulle have togskinner, da du var ung, så har du måske også set den nye ”usynlige” bøjle. Det er en enorm smart teknik, hvor man bare får en usynlig skinne, som man sætter på sine tænder, og som stille retter dem i den ønskede retning. Man skifter så nogle gange skinnen ud, så tænderne fortsættes med at blive flyttet i den rigtige retning. Så kan du nemt få rettet dine tænder, uden at du skal igennem en irriterende tid med togskinner.