Overvej en tandlægeordning til medarbejderne i virksomheden

Det er altid en god ide at man som chef overvejer hvilke ekstra goder man kan tilbyde sine ansatte. I denne artikel vil vi snakke lidt om hvorfor det er en god ide netop at tilbyde en tandlægeordning til medarbejderne i virksomheden. Læs med her hvis du er leder af en virksomhed og det har interesse for dig.

Svært at koncentrere sig når det gør ondt i tænderne

Det handler først og fremmest om at give sine arbejdere de bedste forhold for at kunne koncentrere sig om arbejdet. Det handler derfor for eksempel om at tilbyde fleksible arbejdstider, hvis der er behov for det. Og det handler også at man kigger på hvilket miljø arbejderen arbejder i. Det er blandt andet derfor at mange virksomheder går op i udseendet af deres arbejdspladser samt hvilke møbler arbejderne arbejder ved.

På samme måde er der et stigende antal danske chefer, som har tænkt sig at give tandlægeordninger til deres arbejdere. Det er trods alt meget svært at kunne koncentrere sig om sit arbejde, hvis man sidder og har ondt i tænderne – eller hvis man har brug for at få lavet en tandkrone.

Hvis man har råd til det som chef og som virksomhed, så er det så absolut en god ide at overveje dette. Det vil være en kæmpe ydelse at kunne give sine nuværende arbejdere.

Tiltræk nye arbejdere

Men det at have en tandlægeordning i virksomheden kan også komme dig til gode på længere sigt. Det kan blandt andet være en måde hvormed du kan tiltrække meget kompetente arbejdere.

Hvis din virksomhed befinder sig på et meget konkurrerende marked med lignende virksomheder i forhold til arbejdere, så er det en god ide at finde måder hvormed man kan skille sig ud fra mængden. Det handler om at gøre sig selv mere attraktiv end alternativet – og det kan man blandt andet gøre ved at tilbyde en tandlægeordning.

Ved at tilbyde sådan en ordning vil du med garanti tilbyde en masse gode ansøgere, næste gang du har brug for at hyre nogle. Det er nemlig netop sådan noget, som en arbejder vil gå højt op i at få gennem deres arbejde. Og det kan være den bærende grund til, at de vælger at arbejde ved din virksomhed fremfor en anden.

Lær mere om tænderne

Hvis du gerne vil tilbyde sådan en ordning for dine arbejdere, så kan det eventuelt være en ide at lære lidt mere om selve tandlægebranchen. Det kan for eksempel være en ide at kigge på  https://www.tandlaegeforeningen.dk/. Her kan du læse meget mere tandlægebranchen og hvordan du kan hjælpe dine arbejdere bedst muligt.

Viden er magt og det er det også i dette tilfælde. Hvis du skal sætte en ordning som denne op, så er det desuden en god ide at række ud efter og få hjælp af professionelle.