Er det muligt at se Harry Potter film gratis?

Historien om Harry Potter blev en verdensomspændende succes. Først fangede bøgerne interesse og skabte en enorm fangruppe af universet verden over, og siden fulgte filmene, der var baserede på bøgerne med Daniel Radcliffe i hovedrollen som Harry. Efter den kæmpe success med 7 bøger og 8 film, da den sidste bog blev delt op, er der kommet flere bøger sat i samme univers, men langt før Harry blev født. Disse er også blevet filmatiseret og lige nu venter verden i spænding på Fantastiske Bæster 3, der er sat til at udkomme 15. Juli 2022.

Hvis du i mellemtiden har lyst til at se de originale film, kan det være du leder efter et sted at se Harry Potter film gratis.

Hvor kan de findes?

Der er helt klart mange sider på internettet, der tilbyder dig en mulighed for at se de originale Harry Potter film gratis. Selvom det lyder godt, er der desværre en dårlig nyhed. Langt de fleste af dem er ulovlige sider, og ikke nok med at de og du bryder loven ved at streame filmene, så giver de dig typisk også en virus med på vejen for et streaming-link med en tvivlsom kvalitet.

Hvis du i stedet vil have lovlig streaming i høj-kvalitet og garanteret virusfri, så må du i stedet gå til de traditionelle streamingtjenester, som C More, Viaplay, og Netflix. Det kan stadig lade sig gøre at streame Harry Potter filmene gratis, da flere af disse streamingtjenester tilbyder en gratis prøveperiode, ofte på 14-dage. Det giver dig god tid til at få set alle 8 film, uanset om du vil se 1 om dagen, 4 pr. weekend, eller vil holde et helt Harry Potter-maraton med alle 8 film i træk.

Harry Potter historien

Skal du lige have selve Harry Potter historien og rækkefølgen (gen)opfrisket, så læs med her, men vi må hellere lige advare mod SPOILERS på forhånd.

I den første film møder vi Harry, der har magiske evner, mens han bliver opdraget og bor på et lille værelse under trappen ved Dudley-familien, hans tante og onkel. Da han fylder 11 bliver Harry optaget på den magiske skole Hogwarts, hvor han møder sine venner Ron og Hermione. I både den første og de efterfølgende film bliver Harry og hans venner involveret i en masse mysterier og det hele kulminerer i den 7. og 8. film, hvor Harry kæmper mod sin skæbne fjende, Lord Voldemort, der slog Harrys forældre ihjel og prøver at overtage verden.

Hvordan det går, må du selv se eller læse dig til. God fornøjelse.

Rækkefølgen er:

Harry Potter og; De Vises Sten, Hemmelighedernes Kammer, Fangen fra Azkaban, Flammernes Pokal, Fønixordenen, Halvblodsprinsen, Dødsregalierne Del 1, og sidst Dødsregalierne Del 2.