Langsom hjemmeside? Hastigheden er vigtigere end du tror

I tidernes morgen slog man op i telefonbogen, og her var ingen i tvivl om hvor vigtigt det var at kunderne kunne finde en når de skulle bruge hjælp. Sådan er det også i dag, bare med nettet. Den store forskel er når kunden søger på f.ek.s køleskabe, så kommer der ikke kun et par lokale resultater frem. Nej, kunden får MANGE muligheder, og derfor er netop din hjemmeside vigtigt. Den skal nemlig gerne ligge øverst.

Kvaliteten på hjemmesiden

Kvaliteten er selvfølgelig vigtigt. Det skal være nemt for kunden at finde de informationer de skal bruge, og så hurtigt som muligt. Din hjemmeside skal helst se professionel ud, og have flotte billeder i god opløsning.

Din hjemmeside er ofte det første folk ser når de kigger på din virksomhed, og hvis den virker uprofessionel, så klikker de måske hurtigt videre til noget andet, det samme sker hvis de ikke lige kan finde det de leder efter, eller generelt bare syntes siden virker uoverskuelig og rodet.

 

Det værste du kan byde dine kunder, er næsten en langsom hjemmeside, man kender det også fra sig selv, man gider ikke at sidde og vente 1 minut på at en side skal loade

Seo-optimering og linkbuilding skaber mere trafik

Der findes masser af måder at få flere kunder hen til virksomhedens hjemmeside, man kan bruge mange penge på Seo-optimering, man kan få lavet en masse linkbuilding, og man kan også betale sig til klik via Google ads, markedsføring på Facebook osv.
Alt det er selvfølgelig med til at få din side til at blive mere set og rangere højere, men der er faktisk endnu en afgørende faktor som ikke alle kender til, og det handler om, at du for alt i verden ikke må have en langsom hjemmeside.

Hvor meget betyder hastigheden?

Når man siger at en hjemmeside ikke må være langsom i dag, så menes der ikke at den bare skal loade hurtigere end på et minut, for det gør stort set alle sider. Der er tale om sekunder, inden kunden bliver utålmodig og ikke bliver på din hjemmeside så længe, og det er noget GOOGLE bruger når de rangerer hjemmesider.

En side der loader 1 sekund langsommere, kan give din side 7 % dårligere konvertering, og det lyder måske ikke af så meget, men med flere 100 konkurrenter derude, der vil have kundernes opmærksomhed på nettet, så er 7% rigtig meget. Med andre ord betyder det at din hjemmesides hastighed kan koster dig kunder og dermed penge.

Har du ikke selv en masse viden om hjemmesider og hjemmesideopbygning kan det derfor være penge der er godt givet ud hvis du vælger at få professionel hjælp til din hjemmeside