Covid-19 situationen går ikke væk lige foreløbig

De fleste har vænnet sig til en verden, hvor man skal holde afstand, tænke over hvem man ses med og bruge håndsprit i lange baner. Det er en verden, som er forårsaget af den verdensomspændte pandemi, Covid-19.

Og selvom det i små glimt virker til, at det hele er ved at vende tilbage til det normale, skal man stadig i en vis grad holde afstand og bruge afstand – og det kommer nok til at fortsætte et stykke tid endnu.

Derfor er det også vigtigt, at man i sin virksomhed eller forretning sørger for, at der er styr på både håndsprit og afstand, så man kan sikre sig både kunders og medarbejderes sundhed.

Tænk på kundernes og medarbejdernes sundhed

Uanset hvilken form for iværksætteri man beskæftiger sig med, og om det er et stort firma eller en lille cafe, så er det altid vigtigt at prioritere både kunders og medarbejderes sikkerhed. Det er usikkert og dumt ikke at tage de ansattes sundhed seriøst, og derudover vil man heller ikke få meget gavn af ikke at vise, at man ønsker det bedste for sine kunder.

Så et godt træk, som passer til tiden, og som vil gavne alle de mennesker, som er involveret i firmaet eller forretningen, er selvfølgelig, at man tager alle restriktioner seriøst, og at man både gør noget for, at folk spritter af og holder afstand.

Håndsprit og afstand

For at iværksætteri og business ikke skal gå helt i stå, er det selvfølgelig også en fordel, hvis butikker, virksomheder osv, kan holde åbent – men det er så også med det krav, at der skal være helt styr på, hvad der er sundhedsforsvarligt rigtigt at gøre.

I dette tilfælde skal man naturligvis gøre alt, hvad man kan, for at folk holder afstand og bruger håndsprit – og det gælder både kunder og ansatte, hvis det skal være så sikkert som muligt.

Her er det en rigtig god ide som firma at investere i nogle håndspritstandere og en masse rengøringsmidler, så man er helt sikker på, at der altid er renligt og der er god hygiejne.

Sørg for nem adgang til håndsprit med standere, overfladedesinfektion og hyppig rengøring

De fleste firmaer har nok på nuværende tidspunkt skaffet en masse ekstra håndsprit, standere, rengøringsmidler, og hvad man ellers kan finde på af hygiejniske tiltag, men man kan selvfølgelig altid få brug for mere – især når det ser ud til, at vi kommer til at få en del tid endnu, hvor vi allesammen skal passe på og holde afstand.

Du kan eksempelvis her finde standere til håndsprit og en masse andre rengøringsting, som kan hjælpe jer til at få en sundere arbejdsplads, hvor både ansatte og kunder kan komme uden at skulle frygte at blive smittet. Men selvfølgelig vil det også være relevant at sætte skilte op, så folk også er klar over, at man selvfølgelig skal holde afstand – det er ogås en meget vigtig del af det.