Forbedr fællesskabet hos medarbejderne med firmafest

Det er ikke unormalt, at en virksomhed kan støde ind i problemer, når det kommer til fællesskabet hos medarbejderne. Måske opstår der gnidninger mellem nogle af kollegerne, eller også når nogle af dem aldrig rigtigt at komme på bølgelængde.

 

Hvis det er opstået i jeres virksomhed, bør I muligvis overveje en firmafest. Det kan I eventuelt afholde i egne lokaler eller for eksempel leje et selskabslokale odense. Uanset hvad bør det være et sted, hvor der er plads til alle.

 

Med en firmafest får alle muligheden for at lære hinanden bedre at kende, og det giver forbedret dynamik på arbejdspladsen. Alles arbejde bliver kun bedre af, at hver og en føler sig tilpas blandt kollegerne.

 

Hvilket lokale bør I leje?

Der er enormt mange muligheder, når I skal finde et lokale til jeres firmafest. Valget kommer uden tvivl an på, hvor mange I er, og hvor virksomheden er placeret. En god idé er at starte bredt og lede efter festlokaler fyn, jylland eller sjælland. Det kan give jer en god idé om, hvilke muligheder I har.

 

For de fleste medarbejdere vil det være rarest, hvis lokationen er placeret rimelig tæt på deres bopæl. Hos de fleste virksomheder er der trods alt mange, der har en familie og måske små børn, de gerne vil hjem til inden for rimelig tid.

 

Dernæst skal I selvfølgelig finde et lokale, der matcher størrelsen af virksomheden og den underholdning, som I måske ønsker i løbet af dagen.

 

Derfor før I leje et lokale 

Det kan virke oplagt at holde en firmafest i sine egne lokaler. Det er formentlig også tilstrækkeligt, hvis der blot er tale om den ugentlige fredagsbar, hvor et par få medarbejdere bliver efter arbejdstid.

 

Hvis I derimod ønsker at holde et mere officielt arrangement for eksempel i forbindelse med jul eller sommeren, kræver det, at I har god plads.

 

Det giver mulighed for at alle medarbejdere kan komme med, uden at der bliver trængt.

 

Derudover er det kun godt for fællesskabet, at alle kommer med og oplever noget nyt sammen. Det giver medarbejderne noget at se tilbage på i fællesskab, og det kan give anledning til mange gode snakke.

 

Sådan kan arrangementet forløbe

Der er selvfølgelig dele af en firmafest, som er meget oplagte. Her er der for eksempel tale om en god middag, som alle kan nyde i fællesskab.

 

Hvad der skal ske derefter er mere frit. Måske skal der være nogle fællesskabslege, et live band eller noget komik. Det afhænger meget af det lokale, I lejer, og hvad I ønsker at opnå med firmafesten.

 

I er derfor nødt til at gå lidt tænkeboks. Det er eventuelt en god idé at have et festudvalg, som sammen kan komme med idéer til, hvad der skal ske til jeres firmafest.