Få mere overskud til arbejdet med en personlig assistent

Hvis du driver din egen virksomhed, så er sandsynligheden for, at du har mange bolde i luften, ret stor! De fleste selvstændige erhvervsdrivende er enige i, at det at drive eget firma er en af de mest fantastiske ting, som de kan gøre i livet. De fleste iværksættere vil dog nok også være enige i, at de generelt har for travlt i deres hverdag med for mange ting om ørerne.

 

Der er et utal af opgaver at varetage som selvstændig. Du skal håndtere din kundekontakt. Du skal huske at holde check på alle dine administrative opgaver. Du skal tage møder med kunderne. Du skal opdatere din hjemmeside og skrive dit nyhedsbrev. Du skal lave alle disse ting, og du har endnu ikke engang arbejdet med din kerneydelse, som jo er at servicere dine egne kunder.

 

Det er her, at det ville give god mening med at ansætte en personlig assistent eller en PA, som de også kendes som, til at varetage nogle af dine mange opgaver.

 

Din personlige assistent giver dig mere luft i din kalender

Det lyder jo nærmest for godt til at være sandt med, at en person kan aflaste dig. Men det kan det!

 

Hvis du hyrer en online freelancer via en hjemmeside som https://virtualassistant.dk, så kan du få kvalificeret og professionel hjælp til en lang række af de ting, som du normalt ikke selv har tid til i din virksomhed.

 

Din personlige online assistent arbejder for dig over internettet og hjælper dig med opgaver så som online markedsføring af dine ydelser på så forskellige kanaler som Google, Facebook, Instagram og Pinterest.

 

Hvis du er konsulent eller coach indenfor personlig udvikling, så vil din personlige assistent kunne hjælpe dig med at få budskabet klart ud på de sociale medier. Din assistent kan således hjælpe dig med at få udarbejdet videofilm med dit budskab samt omdanne disse film til andre typer af poster til de sociale medier. Hvis din personlige assistent også er skarp til annoncering på Facebook, så kan han eller hun også få dit budskab ud dér.

 

Er der en forskel på en personlig assistent og en virtuel assistent?

Det kan være, at du har hørt betegnelsen ”virtuel assistent” brugt i flæng. Dybest set kan de to typer af personlige assistenter ofte udføre den samme type opgave for dig. En personlig assistent er traditionelt en person, som arbejder fysisk i din virksomhed inde på dit kontor. En virtuel assistent kan i princippet være den samme type af assistent, men som bare arbejder online. Samtidig kan den personlige assistent også udføre sit arbejde for dig online.

 

Der er således ikke den store forskel på, hvad en virtuel assistent laver sammenlignet med en personlig assistent. I selv betegnelsen ”virtuel assistent” ligger der dog dén sondring, at denne typer assistent altid arbejder online.

I det store hele betyder det dog ikke det store – begge typer af assistenter vil typisk kunne hjælpe dig til at nå mere i din virksomhed, give dig mere luft i din hverdag og et bedre resultat på din bundlinje.