Virksomheder har typisk brug for disse ydelser

Når du starter en virksomhed, så kan det være meget svært at få styr på det hele. Heldigvis er der eksperter klar, som kan hjælpe dig. Det behøver ikke at være en ny virksomhed, for at du potentielt har brug for hjælp af eksperterne.

Advokater

Advokater er meget vigtige for virksomheder, fordi der er en masse lovgivning, du skal overholde som virksomhed. Når du skal stifte selskab, så har du brug for en advokat til at bekræfte din selskabskapital. Dette kan du nemlig ikke selv gøre, fordi det er kun udvalgte grupper af personer, der kan gøre det. Det drejer sig om banker, revisorer og advokater. Det er dog typisk billigst at gøre det igennem en advokat, der specialiserer sig inden for selskabsstiftelse.

 

Et andet tidspunkt, hvor du kan få brug for en advokat er, når du har købt Bitcoin igennem din virksomhed eller privat. Hvis du har haft gevinst eller tab, skal du i langt de fleste tilfælde beskattes af det. Spørgsmålet er bare, hvor meget. Det kan være svært at finde ud af, så derfor kan du få brug for en Bitcoin advokat. Bitcoin advokater kan hjælpe dig med at finde ud af alle de regler, der er for skat og Bitcoin.

Revisorer

Hvis du har et ApS (anpartsselskab), så kan du fravælge revision, jævnfør den danske lovgivning omkring selskaber. Det kan dog stadigvæk være nødvendigt at have en revisor på. Hvis du kommer op over en vis grænse, så har du pligt til at have en revisor. Der findes tonsvis af revisorer til forskellige priser – og du bør overveje, hvilken du har brug for. Er der tale om en specifik branche, så find en revisor, der specialiserer sig inden for dit område.

 

Måske har du egentlig ikke brug for en revisor, måske mangler du bare en bogholder til at kunne bogføre dine transaktioner på den korrekte måde. Hvis du virkelig ønsker at spare penge, så kan du også gøre det selv. Der findes tonsvis af regnskabsprogrammer, og visse af dem er også gratis. Kig eksempelvis på Dinero, hvor du helt gratis kan anvende det, indtil du når en vis omsætning.

Banker

Din virksomhed skal også have en bank. Det er et krav, at du skal have en NemKonto til din virksomhed, så det offentlige kan sende dig penge. Som du ved, så findes der en del banker i Danmark, og der er mange penge at spare, hvis du shopper lidt rundt. Priserne er nemlig meget forskellige.

 

Hvis du i din virksomhed handler med kryptovaluta eller har noget med det at gøre, kan det være en udfordring at få en erhvervskonto. Undersøg derfor, om det er muligt for dig at have en konto i den pågældende bank.