Velgørenhed og fællesskab – på samme tid

De to ting – fællesskab og velgørenhed – udelukker bestemt og heldigvis ikke hinanden. Der findes nemlig en god måde hvorpå, man nemt og enkelt kan kombinere de to ting. Det kan blandt andet gøres ved Velgørende teambuilding – hvis ikke du ved, hvad det er, bliver du meget klogere her. Ellers kan du altid besøge linket eller se mere om teambuilding CSR og finde alt den info, du behøver

Hvad er velgørende teambuilding?

Teambuilding handler om at løfte en fælles arbejdsopgave, hvor man evner at koordinere og hjælpes ad. Opgaverne er ofte kendetegnet ved, at de ikke kan løses alene – hvorfor fællesskab, sammenhold og ikke mindst samarbejde er nøgleordene. Disse team building aktiviteter er ofte forbundet med firmaarrangementer, der sætter tid af til at styrke det kollegiale bånd og fællesskab – også udenfor arbejdspladsen.

Hele ideen er god – og kan i mange henseender bidrage til at højne både arbejdsglæde- og moral.

Dog kan du nu få lov til at kombinere ovenstående aktivitet med velgørenhed. Det er nemlig muligt at styrke det kollegiale bånd samtidig med, at der rejses støtte – eksempelvis økonomisk – til et velgørende formål. Det kan derfor ses som en ekstra motivation for at yde et godt stykke arbejde i fællesskab.

Hvilke aktiviteter kan man lave?

Der findes heldigvis utallige aktiviteter, der både egner sig til teambuilding og velgørenhed. Der er førhen set talrige eksempler på, at man i fællesskab skal løbe eller cykle x-antal omgang og pr. omgang indsamler x-antal kroner – hvor man inden start har sat et fælles mål for, hvor mange penge, man ønsker at indsamle. Dette mål skal så nås i fællesskab – og kræver sammenhold og opbakning!

Der findes heldigvis et firmaarrangement for enhver smag, og som kan samle hele arbejdspladsen. Teambuilding med fokus på CSR er på alle måder et godt initiativ, som for alvor er blevet populært over de seneste år. Uanset om I – altså arbejdspladsen – kan lide at løbe eller cykle, findes der en aktivitet og et arrangement for jer. I kan desuden finde alt den inspiration og information, I behøver.

Ha’ det sjovt og gør en forskel

Det hele handler om at have det sjovt – og samtidig gøre en aktiv forskel for andre mennesker. Nyd en dag i kollegaernes selskab og lær hinanden at kende på både nye og sjove måder. Udfordr jer selv og jeres evne til at samarbejde og lær tips og tricks til, hvordan dette kan gøres bedre. Velgørende teambuilding er det bedste firmaarrangement!