Skatterevisor

Hvordan skaber man struktur på hjemmearbejdspladsen?

For mange er de faste rammer på kontoret skiftet ud. Man er ikke længere sammen med sine kolleger, man skal ikke ud og døren og man kan vente med at stå op til sidste øjeblik. Det er i 2020 blevet en meget normal hverdag for rigtig mange mennesker. Men når vi får skiftet de faste rutiner ud og dagene er anderledes, så glemmer man, hvordan man strukturer ens dag. Og når ens struktur forsvinder, så mister man overblik og det bliver svært at overskue noget. Men hvad gør man så? Herunder finder du en række bud på, hvordan du kan skabe struktur på din hjemmearbejdsplads, så din hverdag bliver så tæt på ”normalen” på kontoret som muligt.

 

Det store overblik er nemt at skabe

Din arbejdsplads vil højst sandsynligt gøre alt i deres magt for at skabe de bedste rammer for deres ansatte. Derfor vil de helt sikkert også være lydhøre, når du fortæller dem, at du har brug for en række redskaber for, at du kan arbejde bedre og mere produktivt, når du arbejder hjemmefra. Trykkeriet BR Offset i Odense kan fx lave stickers til whiteboards og tavler. Med sådanne stickers kan du nemt strukturere dit whiteboard. Du kan f.eks. få skrevet forskellige aktiviteter på dine stickers, såsom ”frokost”, ”møde” og ”fri”, så du kan huske, hvad du skal nå og at du får tingene gjort. Du kan også få lavet nogle små magnetbrikker med f.eks. små smilende ansigter eller tal, så du kan give dig selv en belønning, når du har gennemført en arbejdsopslag eller husket noget. Det er en simpel måde at opnå mere struktur og samtidig føle, at man får noget for hånden.

 

Pakke til din hjemmearbejdsplads

Som virksomged kan man let give sine medarbejdere og personale en række redskaber, så de føler, at de bliver set, hørt og forstået i de frustrationer, som de kan have over, at de skal arbejde hjemmefra.  Dette kan man evt. gøre ved at give medarbejderne en pakke, hvori der er en række redskaber til deres hjemmearbejdsplads, så det virker mere ”arbejdsvenligt” end det er i hjemmet. Ved BR Offset i Odense kan de nemt stykke en pakke sammen, hvor medarbejderne kan få fotokalendere, telefonlister, tavler, klistermærker og mærkater i en samlet bestilling. Og faktisk billigere end man lige tror. En fotokalender kan lette stemningen og skabe nogle gode rammer for medarbejderen, hvor de føler sig trygge. Samtidig vil kalenderen være god, fordi de kan krydse hver enkelt dag af, så de kan følge med i ugerne. BR Offset er også stærke grafiske, hvorfor de nemt ville kunne skabe nogle farverige og pædagogiske lister, hvor det er nemt for medarbejderne at skabe sig et overblik.