Er din virksomhed corona klar?

Har du en virksomhed? Så spørger du med garanti også dig selv ofte, om din virksomhed nu er coronaklar? For er den det? Og hvordan kan man vide, om den er det?

Dette handler selvfølgelig om flere forskellige ting. “Coronaklar” er jo også et lidt diffust udtryk. Alligevel vil de fleste nok godt forstå, hvad der menes med dette.

Under coronakrisen har mere eller mindre alting ændret sig for de danske virksomheder. At overleve krisen kræver stor omstillingsparathed. Det handler om at turde træffe nogle vigtige og afgørende beslutninger. Og så handler det om at kende til ens rettigheder. Læs meget mere her.

Har du styr på kompensation?

Som virksomhed bør du først og fremmest undersøge, om du er berettiget til at modtage kompensation. Kompensation gives i flere forskellige former. Du bør dog undersøge, om du på nogen som helst måde kan modtage kompensation til din virksomhed, da det er noget, som vil kunne gøre en stor forskel.

I folketinget vil politikerne gerne forsøge at hjælpe de danske virksomheder til at komme gennem krisen. Dette vil de selvfølgelig gøre på vidt forskellige måder, eftersom mange af de forskellige partier og politikere har nogle forskellige holdninger.

Dog er de blevet enige om nogle aftaler på Christiansborg. Har du undersøgt, om disse aftaler kommer til at påvirke dig? Hvis ikke, så er det tid til, at du gør det nu!

Gør klar til genåbning

Det er ikke til at vide, hvornår samfundet igen åbner op. Dog er det vigtigt, at du som virksomhed forsøger at forberede dig til genåbningen på den bedste vis. Rasmus ejer af kondomaten har fx en online shop, og dette giver nogle andre muligheder under Covid-krisen.

Det er vigtigt, at du undersøge dine rettigheder som virksomhedsejer. Dette er nemlig en helt konkret ting, som du kan gøre lige nu.

Derudover er det også vigtigt, at du gør klar til genåbning. Dog kan dette være lidt af en udfordring nogle gange, da mange ting er meget uvisse. Dog kan det ikke skade at begynde at tænke i nye tankegange. Er der fx mulighed for, at du kan flytte noget af din handel til at være digitalt? Det kan også være, at du kan få stablet et eller andet form for afhentningssystem på benene?

Der er vigtigt, at du tvinger dig selv til at være mere kreativ, da det er nødvendigt i disse tider.