Den bedste løsning til at sikre data i din virksomhed

Hos danske virksomheder samles der lige nu mere data end nogensinde. Nærmest alt, hvad vi foretager os i hverdagen, skal logges, sikres og back-uppes, så dyrebare filer og data ikke går tabt.

 

Hos Mariendal IT udbydes den bedste serverløsning til lagring af data for virksomheder, som giver nem og hurtig adgang til alle filer, systemer og applikationer fra alle enheder i virksomheden.

 

Helt grundlæggende sørger en server for, at al den data og de filer, virksomheden opretter og anvender, lagres ét samlet og sikkert sted. Via en hurtig og sikker serveradgang kan alle medarbejdere tilgå det, der er lagret, når og hvor de har brug for det.

 

Med en serverløsning fra Mariendal IT er det også muligt at arbejde effektivt på tværs af virksomhedens afdelinger, samtidig med at der altid foreligger en backup af virksomhedens data.

Få direkte adgang til data i skyen med Microsoft Cloud

Cloud Computing er allerede en integreret del af manges hverdag. Skyen er der, mange af de webbaserede applikationer vi anvender, bliver lagret – både når vi anvender computere og mobiltelefoner.

 

Som virksomhed kan der være store besparelser at hente til drift og vedligeholdelse ved at afvikle både systemer og applikationer i skyen. Dertil kommer, at virksomheden sikkerhedsmæssigt er bedre stillet med en af Mariendal IT’s microsoft cloud løsninger, skulle der opstå forsøg på IT- og hackerangreb udefra.

 

Endelig sørger clouden for at sikkerhedskopiering af al data, samtidig med at alle styresystemer og applikationer opdateres automatisk, når disse afvikles i skyen.

Forskellen på server og cloud

Om en virksomhed har mest gavn af en server- eller cloudløsning, er svært at give et endegyldigt svar på. Svaret afhænger imidlertid af en række forskellige faktorer, som for eksempel virksomhedens størrelse, behov, dataforbrug m.m.

 

Begge lagringsløsninger har sine fordele, og helt grundlæggende er den eneste væsentlige forskel på de to løsninger forankret i selve hardwaren.

 

Hvor servere er fysiske enheder til datalagring, der er foregår hosting og lagring i clouden i et virtuelt miljø. Med en Microsoft cloud-løsning får man derfor en fleksibel og attraktiv løsning, der gør det muligt at tilgå virksomhedens data og systemer, uanset hvor man befinder sig. Det eneste det reelt set kræver er internetadgang.

Tekniske totalløsninger til hele virksomheden

Uanset hvilken løsning, der bedst matcher din virksomheds størrelse og behov, sikrer Mariendal IT en effektiv og sikker lagring af dine data.

 

Selv hører Mariendal IT under det anerkendte firma, Mariendal Electrics, der er et af landets største og mest erfarne el-installationsfirmaer. De er således ikke kun leveringsdygtige inden for datalagring; de tilbyder også tekniske totalløsninger til virksomheder, hvad enten der er behov for IT og lagring, el, energi, automation, sikring, CTS eller andet.