Ny iværksætter? Hold energien oppe med vegansk aftensmad

Hvis du netop er sprunget ud som iværksætter, er der jo stor sandsynlighed for, at du har brug for alt den energi, du overhovedet kan mønstre. Der er tit rigtig meget at lave for en ny iværksætter, og selvom skrønen ofte er en diæt af energidrik og fastfood, er det ikke mad, der kommer til at give dig nok benzin i kroppen til at kunne arbejde så mange timer hver eneste dag. Her gælder det grundlæggende om at have styr på både din kost og ikke mindst din søvn, hvis du gerne vil være sikker på at kunne præstere hver eneste dag, når du møder ind på arbejde.

Hvis du gerne vil gøre noget aktivt for at give dig selv den bedste start på hver eneste dag, kan det fx være en god idé at overveje at prøve vegansk aftensmad. På den måde er du sikker på at få en masse grøntsager ind i kroppen, hvilket din krop i den grad vil takke dig for, og du skal ikke være bange for, at du af den grund bliver nødt til at sætte mange timer af til at være i køkkenet hver dag.

Som travl iværksætter har du jo brug for stort set alle timer i døgnet, og derfor kan det fx også være en idé at overveje veganske færdigretter til aftensmad. På den måde tager det stadig utroligt kort tid for dig at lave maden, men du behøver ikke at være bange for at spise usundt og dermed have meget lidt energi tanken hver dag.

Mærk forandringen på kort tid

Har du haft en tendens til at leve usundt i din første tid som iværksætter, er der ingen tvivl om, at du vil komme til at mærke en stor forskel, hvis du begynder at tænke over, hvad du spiser – blandt andet ved at skifte over til at spise mere vegansk.

Det handler ikke om at blive fuldblods veganer eller på anden måde skifte stor retning i dit liv. Det handler bare om at tænke over, hvad du putter ind i din krop, så du giver dig selv de bedste forudsætninger for at klare dig så godt som overhovedet muligt.

Lever du usundt, er der også større risiko for fx hovedpine, træthed, udbrændthed og meget andet, som modarbejder dit ønske om at klare det godt i din egen forretning. Så der er altså en mening med det hele, når vi snakker om at tænke mere over, hvad du fylder ind i kroppen af næring.

Har du ikke prøvet at spise vegansk aftensmad i en længere periode før, er det bare med at komme i gang med det, så du inden længe kan føle dig ti gange mere frisk, end du gør pt.