Er der forskel på de forskellige typer covers?

Man kan meget hurtigt finde en helt masse forskellige covers når man søger på ordet cover, men er det bare farven der er ændret, eller er der mere på spil? Når man snakker om forskellige covers, så er der faktisk flere forskellige ting der spiller ind, når man kigger på forskellene. Nogle vil mene, at alt er lige, men det var det engang. Det er det dog ikke længere. Med et cover i dag, så får man faktisk en lang række ting man kan vælge imellem. Skal coveret være vandtæt? Skal det kunne oplade? Skal denne opladning komme fra solopladning? Mange forskellige features kan man i dag finde med covers. Covers er super smarte at have med sig, eftersom det giver din telefon en masse sikkerhed. Den sikkerhed gælder kun hvis du taber dit cover, enten på den rigtige side af telefonen, hvis du har et standard cover, mens at det kun gælder på et flip cover, hvis du har lukket for flippen på forsiden.

 

På grund af dette så er det ikke sikkert at et cover vil redde dig for din ulykke, men chancen for det er ret stor. Det kan dog ske at din telefon ikke reddes for den uheldige ulykke, men heldigvis er covers ikke så dyre, og så bliver risikoen for at din telefon går i stykker meget lavere. Ligesom så meget andet, så er covers blevet bedre med tiden. I dag er mange covers rigtig modstandsdygtige. Dette betyder, hvis de lander på den side som er beskyttet, så vil coveret tage alt skaden fra slaget.

Hvilke covers er de bedste?

Når det kommer til de bedste covers, så er det klart de standard covers som gør det mest uden de største konsekvenser. Standard covers er defineret ved at det er et cover som kun beskytter bagsiden af telefonen. Dette gør at telefonen får beskyttelse det sted hvor elektronikken er mest sårbar for at tage skade, mens det ikke giver konsekvenser for brug af forsiden. Det er forskelligt hvor meget folk vægter en skærm der ikke er ridset. Nogle siger man vænner sig til en ridset skærm, mens andre siger de aldrig ville kunne leve med det, så derfor er det også svært at sige hvilket cover der er det bedste. Er man en person som går meget op i sin skærm, og sin sikkerhed på sin telefon, så skal man ikke tage et standard cover men et flip cover. Et flip cover kan nemlig bedre beskytte telefonen fra ridser. Dette er grundet beskyttelsen den leverer på forsiden af telefonen. Er man en person som gerne vil beskytte f.eks. sin nye iPhone 7, så find et flip iPhone 7 cover.